Jdi na obsah Jdi na menu
 


deset černejch

17. 2. 2012

 - Jdou dětičky minovým polem a rozhazují ručičkami. Některé až 30 metrů ....

 

- Říkal jsem, že to dotáhne vysoko, včera se oběsil na topolu :D

 

- Jde pán kolem hřbitova a vidí jak si jinej chlápek užívá a dost násilně s nějakou holkou. Holka nekřičí a tak chlápek přijde blíž a povídá: Hele, puč mi ji na chvíli. Ten druhej se jenom votočí a povídá: Si vykopej svojí.....

 

- Jede chlap výtahem do věžáku a když dojede do posledního patra, potká tam nějakého jiného chlapa. Ten chlap mu povídá, že tady venku mají takový proudy, který když vyskočíte, vás vrátí zpět do okna. Ten pán tomu nevěřil a ten druhý mu to teda ukázal. Vyskočil a vrátil se. Tak na to ten pán přistoupil a skočil. Chvíli padal a dole se zabil. K tomu chlapovi přišel číšník a řekl: "Teda, Supermane. Ty jsi taková svině, když se vožereš."

 

- 1 dubna jede rodina na vylet a havarují.Otec leží v nemocnici a příjde k němu doktor a říka:Mám pro Vás dvě špatný zpávy a jednu dobrou,kterou chcete první?Tak ty špatný.Doktor:Vaše dcera co byla tak kráná má zdeformovanej obličej a ta co tancovala tý jsme amputovali nohy.A teď tu dobrou:Apríl všichni jsou mrtví!

 

- Paní Nováková prijde z práce domu a vtom nekdo zvoní. Jde otevrít a za dvermi strašná zruda - krivé nohy, ruce, znetvorený oblicej a povídá huhlavým koktavým hlasem: "Vyvy jste papaní NNNováková?" Paní Nováková nemá, proc by zapírala: "Ano jsem, co se deje?" "A, proprosím vás, nenemela jste pred ctrctrctrnácti lety potrat?" "No mela, proc?" "Ahoj mamííí!"

 

- Po těžké autonehodě se na pooperačním probere chlap a zděšeně volá na doktora: "Pane doktore, pane doktore, nemůžu nahmatat nohy!" "No nedivte se, pane Kadlec, vždyť jsme Vám uřízli obě ruce!"

 

- Chlápka, kterej je nekrofil a zároveň pedofil se ptají: "A co máte nejradši?" "Studenou dvanáctku…"

 

- Víte co znamená pro lidožrouta těhotná žena? Kinder vejce.

 

- Přide sociální pracovnice do bytu vyhlášené rodiny. Otevře ji malý debílek. Pracovnice se ho ptá: "Kde máš maminku?" "Ve všzení!" "A tatínka?" "Nevím!" "A máš nějaké sourozence?" "Mám, bráchu!" "A kdepak je bráška?" "Von je na univerzitě!" "Na univerzitě?" diví se pracovnice, "a co tam dělíá "Von je tam v lihu, von měl dve hlavy!"

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář